Castle Rock

Castle Rock Winery har sedan det grundades 1994 skapat sig ett avundsvärt rykte; att producera viner av hög kvalitet som är mycket prisvärda. Tack vare det har Castle Rock blivit framgångsrika och man har fått alltfler kunder och fina utlåtanden och utmärkelser av pressen.
Castle Rock köper sina druvor från cirka 40 druvodlare som samtliga är kända försitt kunnande och för att år efter år leverera druvor av hög kvalitet. För att uppnå hög standard på druvorn får samtliga vingårdsägare och druvodlare rådgivning och instruktioner av Castle Rocks vinmakare; August Briggs. Vinerna tillverkas på respektive vinanläggning som finns i: Napa Valley, Sonoma County, Oregon’s Willamette Valley, and Washington’s Columbia Valley.
Företagets affärsidé är att kunna producera goda viner av bra kvalitet till ett bra pris. För att att uppnå det har man inga som jobbar specifikt med marknadsföring, man har inte heller någon stor personalstyrka eller stora vinanläggningar. På så sätt håller man nere kostnaderna och använder istället kapitalet till att producera bästa möjliga vin till bästa möjliga pris.

Grundat: 1994

Distrikt: Napa Valley, Sonoma County, Oregon’s Willamette Va

Egen produktion: Samtliga druvor köps av kontrakterade vinodlare.

Hemsida: www.castlerockwinery.com/

Producentens viner

    Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

    Jag är under 25 år.