Lär dig mer om vin med oss

I fyra kortfilmer kommer du att få följa oss
från The Wine Room när vi fördjupar oss i olika vinområden,
vinstilar, druvsorter, smaker och mycket mer.

Se vår miniserie här

ONSDAG 15/6 2022

BUBBELMINGEL

Välkommen på ett härligt bubbel-mingel med oss på The Wine Room! Vi kommer att prova favoriterna ur vårt bubbel-sortiment som vi avnjuter tillsammans med lite tilltugg och andra trevligheter! Provningen kommer att hållas på vårt kontor i Värtahamnen på Hangövägen 20, det finns begränsat antal med platser och det är först till kvarn som gäller.

 
Läs mer och boka här

ONSDAG 1/12-2021

VINPROVNING MED VINER FRÅN RIBERA DEL DUERO

Från det spanska kvalitetsdistriktet Ribera del Duero finns det världskända vinhuset Fernandez Rivera som består av fyra egendomar. Onsdag den 1 december välkomnar vi vinklubbens medlemmar till en kväll med välgjorda spanska viner från dessa egendomar. Provningen hålls av vinhusets representant Jose Saez.

Läs mer och boka här

ONSDAG 24/11-2021

VINPROVNING MED VINER FRÅN SYDAFRIKA

Sydafrika är ett vinland som vi säger tillhör ”Nya Världen” men när det gäller vinodling så har man producerat viner där sedan 1600-talet. Med bra druvor av hög kvalitet, nytänkande och skicklighet skapar man viner som blivit väldigt populära världen över. Upptäck magiska Sydafrika genom en vinprovning där du får prova dig igenom viner från olika delar av landet och får höra berättelsen om vinernas historia och betydelse. Provningen hålls på engelska av representanten för de olika vingårdarna.

Läs mer och boka här

    Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

    Jag är under 25 år.