Lär dig mer om vin med oss

I fyra kortfilmer kommer du att få följa oss
från The Wine Room när vi fördjupar oss i olika vinområden,
vinstilar, druvsorter, smaker och mycket mer.

Se vår miniserie här

ONSDAG 9/11 2022

Bubbelprovning

Välkommen till en kväll fylld av lyxiga bubblor framställda enligt Méthode Cap Classique – Sydafrikas svar på Champagne! Du får bland annat chansen att prova nyheten Pongrácz Blanc de Blancs, ett bubbel gjort av 100% chardonnay. Alla viner från Pongrácz är framställda enligt Méthode Cap Classique. Méthode Cap Classique, även kallad MCC, innebär att man precis som i Champagne använder sig av traditionell metod genom en andra jäsning på flaska.

Läs mer och boka här

TISDAG 8/11 2022

VINPROVNING FINE & RARE

Exklusiv vinprovning med viner från prestigeproducent Viña Tondonia! Välkommen på fyrarättersmiddag och provning av viner från världsberömda Viña Tondonia. En unik möjlighet att prova vinerna innan de släpps i begränsad volym på Systembolagets tillfälliga sortiment. Begränsat antal biljetter släpps till provningen som kommer att hållas i Grodans bankettsal.

Läs mer och boka här

TISDAG 11/10 2022

CHAMPAGNEPROVNING

Spendera en tisdag i champagnens lyxiga värld och upplev en kväll med att prova 5 champagner från champagnehuset Champagne Charles Mignon. Tisdag den 11 oktober välkomnar vi vinklubbens medlemmar till en kväll med champagne, världens mest kända och tveklöst bästa mousserande vin. Provningen hålls av Guillaume Mignon, son till grundaren av champagnehuset Champagne Charles Mignon.

Läs mer och boka här

ONSDAG 15/6 2022

BUBBELMINGEL

Välkommen på ett härligt bubbel-mingel med oss på The Wine Room! Vi kommer att prova favoriterna ur vårt bubbel-sortiment som vi avnjuter tillsammans med lite tilltugg och andra trevligheter! Provningen kommer att hållas på vårt kontor i Värtahamnen på Hangövägen 20, det finns begränsat antal med platser och det är först till kvarn som gäller.

Läs mer och boka här

ONSDAG 1/12-2021

VINPROVNING MED VINER FRÅN RIBERA DEL DUERO

Från det spanska kvalitetsdistriktet Ribera del Duero finns det världskända vinhuset Fernandez Rivera som består av fyra egendomar. Onsdag den 1 december välkomnar vi vinklubbens medlemmar till en kväll med välgjorda spanska viner från dessa egendomar. Provningen hålls av vinhusets representant Jose Saez.

Läs mer och boka här

ONSDAG 24/11-2021

VINPROVNING MED VINER FRÅN SYDAFRIKA

Sydafrika är ett vinland som vi säger tillhör ”Nya Världen” men när det gäller vinodling så har man producerat viner där sedan 1600-talet. Med bra druvor av hög kvalitet, nytänkande och skicklighet skapar man viner som blivit väldigt populära världen över. Upptäck magiska Sydafrika genom en vinprovning där du får prova dig igenom viner från olika delar av landet och får höra berättelsen om vinernas historia och betydelse. Provningen hålls på engelska av representanten för de olika vingårdarna.

Läs mer och boka här

    Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

    Jag är under 25 år.