Klubben för vinintresserade livsnjutare!

The Wine Room finns för dig och dina vänner. Här kan du slappna av, bli inspirerad och ha trevligt. Vi som driver klubben har många års erfarenhet av att välja ut viner och en stor passion för vinhantverket som vi gärna sprider till andra intresserade. Tycker du att det är kul med vin är du hjärtligt välkommen. Här bjuder vi på vintips, nyheter, recept och massor av annat som kan fördjupa ditt intresse.

Bubbelprovning – Pongrácz
Onsdag den 28 november kommer vi duka upp med läckra bubblor från Pongrácz på Restaurang ​Grodan, Östermalm. Vi kommer att prova fyra mousserande viner från Pongrácz, detta är en unik chans att prova deras nyhet Noble Nectar. Vinerna kommer att presenteras av Christine Scharrer som jobbar åt Distell och innehar titeln WSET Diploma.

LÄS MER OM PONGRÀCZ

The Tangram Tasting
Torsdag den 25 oktober är det dags för vinprovning med viner från Durbanville Hills på ​Brasseriet, Kungliga Operan. Vi kommer att prova utvalda viner från Durbanville Hills sortiment däribland deras mest prestigefyllda vin The TANGRAM Durbanville Hills. På plats presenteras vinerna av Durbanvilles vinmakare Albert Gerber och Kobus Gerber.

Varmt Välkommen till The Wine Room
Stockholm Food&Wine 2017

Vi är på mässan alla dagar där du har möjlighet att prata vin, prova vin och ta del av festligheterna. Kom till klubben och slappna av i baren. Testa våra nyheter och få tips till att upptäcka mer i vårt sortiment.

Du hittar oss i monter C14:28

Elegant och detaljrikt vin, Torraccia del Piantavigna 2005

Italien-Ghemme-149kr

”Ghemme ligger i Piemonte strax nordväst om Milano. Här har man länge gjort vin på druvan Nebbiolosom lokalt går under namnet spanna. I glaset ett perfekt moget, elegant och detaljrikt vin som överglänser regionskamraterna på Systembolagets barolohylla.” Recension Dagens Nyheter 4 juni 2017

Hitta Torraccia del Piantavign Ghemme här

Nyhet! Lillebror till Ghemme, Tre Confini 119kr

Ett vin från samma producent gjord på 100% Nebbiolo druva och lite lättare för plånboken finns from september månad tillgänglig hos Systembolaget.  Torraccia del Piantavigna, Tre Confini, 119kr

Nyheter!

Din varukorg

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

Jag är under 25 år

Fråga oss