Vitt vin till kräftor och skaldjur

Sälta och syrlighet i kräftor gör att ett vitt vin med lite sötma funkar bäst. Friska fruktiga vita viner som inte fatlagrats är att rekommendera.

Allesverloren Chenin Blanc - Vitt vin
Allesverloren

Allesverloren Chenin Blanc

99:-
Domaine de Calet Chardonnay - Vitt vin
Domaine de Calet

Domaine de Calet Chardonnay

119:-
Domaine de Calet Esprit de Blanc - Vitt vin
Domaine de Calet

Domaine de Calet Esprit de Blanc

119:-
La Villaudiere Sauvignon Blanc - Vitt vin
La Villaudiere

La Villaudiere Sauvignon Blanc

99:-
Lagar de Cervera Albariño - Vitt vin
Lagar de Cervera

Lagar de Cervera Albariño

139:-
Pazo de Seoane Albarino - Vitt vin
Pazo de Seoane

Pazo de Seoane Albarino

59:-
Tommolo Organic Chardonnay - Vitt vin
Tommolo Organic

Tommolo Organic Chardonnay

69:-
Von Buhl Riesling Trocken - Vitt vin
REICHSRAT VON BUHL

Von Buhl Riesling Trocken

129:-
Zonnebloem Sauvignon Blanc - Vitt vin
Zonnebloem

Zonnebloem Sauvignon Blanc

69:- (89:-)

Mer om vin till kräftor och andra skaldjur

Förutom vitt vin passar det bra med mousserande vin till skaldjur. Halstrade skaldjur, hummer och räkor gifter sig fint med ett vin som är fylligt och smakrikt. En klassiker är att dricka en champagne till skaldjuren. Det friska och syrliga i champagnen är härligt till sältan hos skaldjuren.

Din varukorg

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

Jag är under 25 år

Fråga oss