Tagliata di manzo

4 portioner 30 minuter Rött vin

Tagliata di manzo med parmesan, pinjenötter & ruccola - en snabbgrillad middag på ett fat

  • 4 entrecôte skivor
  • salt & svartpeppar
  • 200 g rucola
  • 2 -3 msk god olivolja
  • Saften av en citron
  • flingsalt
  • 100 g parmesanost
Recept: @foodbyannak | Foto: @foodbyannak

Salta och peppra entrecôten. Grilla över direkt värme tills du har en kraftig grillyta och köttet är runt 50 grader i innertemperatur. Låt sedan köttet vila på en skärbräda i ett par minuter.

Lägg upp rucola på ett fat eller en trevlig skärbräda. Ringla olivolja och pressa över citronsaft, tranchera och lägg på köttet. Strö över flingsalt , hyvla över parmesanosten och dra några varv med svartpepparkvarnen. Servera och njut!

Dela recept:

    Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

    Jag är under 25 år.