Tagliata di manzo
4 portioner
30 minuter
Rött vin
Tagliata di manzo med parmesan, pinjenötter & ruccola - en snabbgrillad middag på ett fat
- 4 entrecôte skivor
- salt & svartpeppar
- 200 g rucola
- 2 -3 msk god olivolja
- Saften av en citron
- flingsalt
- 100 g parmesanost
Recept: @foodbyannak
|
Foto: @foodbyannak
Salta och peppra entrecôten. Grilla över direkt värme tills du har en kraftig grillyta och köttet är runt 50 grader i innertemperatur. Låt sedan köttet vila på en skärbräda i ett par minuter.
Lägg upp rucola på ett fat eller en trevlig skärbräda. Ringla olivolja och pressa över citronsaft, tranchera och lägg på köttet. Strö över flingsalt , hyvla över parmesanosten och dra några varv med svartpepparkvarnen. Servera och njut!