Västerbottenssill

8 portioner 20 minuter Vitt vin

Klassiska smaker av inlagd sill med pikant västerbottensost, dijonsenap och vitlök. Sill är lika gott till julbordet som till påskmiddagen, prova själv!

420 g 5-minuterssill
1 dl majonnäs
1 dl matlagningsyoghurt
150 g riven västerbottensost
1 klyfta vitlök, rivna
1 tsk dijonsenap
1 krm salt
1 krm svartpeppar
Recept: Tasteline.se | Foto: Tasteline.se
  1.  Låt sillen rinna av ordentligt i ett durkslag.  Skär sillen i så stora bitar som du önskar. Rör ihop majonnäs, yoghurt, riven Västerbottensost, riven vitlök och senap. Vänd ner sillen i blandningen. Smaka av med salt och peppar. Lägg i en skål och servera direkt eller förvara i en väl rengjord glasburk, låt stå svalt.

Dela recept:

    Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

    Jag är under 25 år.