Löjromspizza

portioner 30 minuter Vitt vin

1 förgräddad pizzabotten (Fontana)
1 burk Pandalus löjrom
Smetana, bre på pizzan innan tillagning
Riven Västerbottensost
Riven parmesan
Finhackad rödlök
Gräslök att dekorera med
Citron- Citronzest
Olivolja
Salt och Svartpeppar

Recept: @foodbyannak | Foto: @foodbyannak

Sätt ugnen på 220 grader över & undervärme. Bred smetana på pizzabotten, spara resten till att klicka ut när pizzan är färdig. Salt och svartpeppar på. Strö sedan över riven västerbottenost och riven parmesan. Sätt in i ugnen på en plåt med bakplåtspapper och låt bakas gyllene ca 15 min, tills botten är riktigt krispig. Ta ut pizzan ur ugnen, dekorera med löjrom, smetana, finhackad rödlök & gräslök. Riv citronzest över pizzan, ringla över lite olivolja. Svartpeppar på. Servera direkt och njut.

Dela recept:

    Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

    Jag är under 25 år.