Griljering till julskinka

1 portioner 15 minuter Rött vin

Griljering till julskinka kan du enkelt smaksätta med dina favoriter. Klassikern är senap såklart. Traditionell julmat, klassisk julskinka är ett självklart inslag på julbordet. Tips! Piffa till julskinkan med kryddnejlika, som exemplet på bilden!

2 kg kokt julskinka

Griljering

  • 2 st äggulor
  • 2 msk potatismjöl
  • 1 dl sötstark senap
  • 1 dl ströbröd
Recept: Tasteline.se | Foto: Tasteline.se

Sätt ugnen på 225 grader.

Blanda äggulor, potatismjöl och senap till griljering. Skär bort svålen på skinkan. Pensla snittytan med senapssåsen. Pudra över ströbröd. Griljera skinkan i ca 10 minuter eller tills dess att skinkan fått fin gyllenbrun färg.

Dela recept:

    Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

    Jag är under 25 år.