Helgrillad spetskål med brynt smör och crunchiga nötter

4 portioner 20 minuter Vitt vin

Grillad kål med knapriga nötter och brynt smör blir ett ljuvligt tillbehör till grillade middagar!

Recept: Tasteline.se | Foto: Tasteline.se
  • 1. Dela spetskålen i 4 delar och pensla med olja.
  • 2. Grilla spetskålen snabbt över direkt värme på båda sidor. Lägg sedan över på indirekt värme. Låt baka där tills spetskålen har blivit mjuk och fått fin färg. Krydda med lite flingsalt.
  • 3. Bryn smöret i en panna och grovhacka pistagenötterna.
  • 4. Lägg upp spetskålen på ett fat och ringla över brynt smör och toppa med hackade pistagenötter.
Dela recept:

    Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

    Jag är under 25 år.