Champagnesill

8 portioner 15 minuter Vitt vin

En mycket vacker sill som känns extra speciell att bjuda sina gäster på. Ett dygn i kylen tillkommer. 1 burk.

  • burk inläggningssill, (420 gram)
  • dl crème fraîche
  • dl mousserande vitt vin, (går också bra med alkoholfritt)
  • dl salladslök(ar), strimlad
  • msk forellrom
Recept: Tasteline.se | Foto: Tasteline.se
1. Låt sillen rinna av och skär i mindre bitar. Blanda crème fraîche och mousserande vin försiktigt, så att bubblorna inte försvinner.
2. Varva sill, salladslök och bubbelblandningen i en glasburk. Rör till sist ytterst försiktigt ner forellrommen i blandningen, så inte äggen går sönder.
3. Ställ svalt i minst ett dygn.
Dela recept:

    Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

    Jag är under 25 år.