Linguine aglio e olio con scampi – Pasta scampi

2 portioner 30 minuter Vitt vin

linguine 400g
olivolja
finhackad bladpersilja
2 st vitlök
finhackad färsk röd chili
1 påse Pandalus skalade
tigerräkor 400g
1/2dl vitt vin
citronsaft
salt
svartpeppar

Recept: @foodbyannak | Foto: @foodbyannak

Finhacka vitlöken, en del bladpersilja och chili fräs detta i olivolja på medelhög värme en liten stund. Släng i räkorna och fräs en kort stund till, tillsätt vin, citronsaft, resten av persiljan. Tillsätt salt och svartpeppar, smaka av!

Koka pastan enl anvisningar och den ska vara al dente. När pastan är al dente lyfter du över det till pannan med alla goda smaker. Häll i resten av persiljan och rör om väl, men smaka av och avgör själv om smakerna sitter!

Dela recept:

    Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

    Jag är under 25 år.