#yesthewineroom

Vi på The Wine Room gillar verkligen när du taggar oss och delar din vinupplevelse med oss i sociala medier. Det hade varit väldigt roligt om vi får använda just din fina bild i vårt flöde! Bilden kommer att publiceras på vår webbplats och i social media – såsom Instagram, Facebook och i vårt nyhetsbrev. Den text, hashtags och kommentarer som tillhör bilden kan vi på The Wine Room välja att publicera i original eller som redigerad form. Vi kan också välja att inte publicera text/ hashtags alls.

Genom att svara i kommentarsfältet på vår förfrågan med hashtaggen #yesthewineroom godkänner du till följande:

Du ger vinklubben The Wine Room som ägs av The Beverage Group TGS Invest AB (Org. nr: 556764-0619), en icke-exklusiv och global licens till att använda samtliga bilder som du har svarat #yesthewineroom till att användas i marknadsföringssyfte och på The Wine Room:s webbplats. Vi marknadsför oss främst i sociala medier såsom Facebook och Instagram men även genom nyhetsbrev.

Härmed intygar du att:

 1. Du äger alla rättigheter till dina bilder.
 2. Du har tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri.
 3. The Wine Room kommer inte att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.
 4. Du befriar The Wine Room från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer.
 5. Du befriar och accepterar att hålla The Wine Room och alla personer som handlar för The Wine Room räkning skadelösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.
 6. Genom att svara #yesthewineroom så godkänner du alltså att du har läst och förstått ovanstående villkor.
 7. Du kan alltid nå oss med frågor om våra tjänster eller om dataskydd på info@thewineroom.se
 8. Om du vill återkalla samtycke för att dela dina bilder med The Wine Room måste du kontakta oss genom att maila oss på info@thewineroom.se
  Samt i mailet tydligt länka till aktuell bild du vill ska återkallas.

Vad betyder detta för dig?
Din bild kommer inte bara att bli synlig för dina egna följare utan även för alla andra som gillar The Wine Room. Du har alltså möjlighet att inspirera andra med dina bilder och kanske få nya följare på samma gång!

  Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

  Jag är under 25 år.