Rosa prosecco är en givenfavorit! Fruktig smak med inslag av persika, örter, hallon, kex och blodapelsin.

Druvorna av sorten glera pressades och jästes. Pinot noir-druvorna avstjälkades och krossades följt av två dygns skalmaceration vid 10-12 grader. Därefter följde temperaturkontrollerad jäsning vid 18 grader. Det färdiga vinet av båda druvsorterna får sedan vila separat i tre månader tillsammans med jästfällningen i rostfria ståltankar. Detta vin är gjort mousserande genom tankmetoden, också känd som cuve close, charmatmetoden eller autoclave. Tankmetoden innebär att den kolsyregivande jäsningen sker i en trycktank. La Farra är ett familjeföretag, och grundades 1997. Företaget har 20 hektar vingårdar i Farra di Soligo, Pieve di Soligo, Folina och San Pietro di Feletto.

Art.nr: 2323
Alk.halt: 11,5%
Druvor: glera & pinot noir
Volym: 750 ml
81kr

Sydafrikas svar på Champagne! Smaken är frisk och fruktig med inslag av gula äpplen, kex, honung och apelsin. Ett mousserande vin framställt enligt Méthode Cap Classique (traditionell metod) på de klassiska champagnedruvorna pinot noir och chardonnay.

Art.nr: 7628
Alk.halt: 12%
Druvor: Pinot noir & chardonnay
Volym: 750 ml
127kr

TI AMO

Ti Amo Primitivo di Puglia är ett rött vin från Apulien, Italien. Vinet har mörk, blåröd färg och fruktig, intensiv doft med inslag av mörka bär, ekfat, lakrits och söta kryddor. Smaken är balanserad med integrerade tanniner och inslag av mörka körsbär, lakrits, ekfat och söta kryddor.

Art.nr: 76777
Alk.halt: 13,5%
Druvor: Primitivo
Volym: 750 ml
131kr

TILLFÄLLIGT SORTIMENT
Säljstart 10/2

VON BUHL
Riesling Sekt

Sekt är en vanlig beteckning på mousserande vin av hög kvalitet från Tyskland och Österrike.
Denna sekt har genomgått en
andra jäsning på flaskan och legat på sin jästfällning i 20 månader. Smaken är utvecklad, fruktig och mycket frisk med inslag av gula
päron, mineral, nougat, ljust bröd och grapefrukt.

Art.nr: 97050
Alk.halt: 12,5%
Druvor: Riesling
Volym: 750 ml
201kr

    Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

    Jag är under 25 år.