VINN EN RESA FÖR TVÅ TILL UNDERBARA KROATIEN!

ALL INCLUSIVE  – Värde ca 25.000 kronor

Tack vare att det kroatiska succévinet Kutjevo Graševina mottagits så bra här i Sverige vill producenten Kutjevo utlysa en tävling via The Wine Room där en person vinner en veckas resa för två personer med ”all inclusive” till underbara Kroatien. Kroatien med sin 1 777 km långa kust är utan tvekan ett av de mest populära turistmålen i hela världen. Här kan du njuta av vackra stränder, underbar natur, god mat och härliga viner. Den gamla staden Dubrovnik grundades redan på 600-talet och tillhör en av världens bäst bevarade antika städer, känd för den imponerande stadsmuren men också som inspelningsplats för Game of Thrones och Star Wars-filmerna. Kroatien är även känt för sin rika historia inom vinvärlden. Redan år 1232 byggdes en av världens äldsta vinkällare, nämligen Kutjevo.

Nu kan du vinna en resa till Kroatien för två personer. Tävlingen avser en resa tur och retur för dig och en vän till den kroatiska kusten i juli eller augusti i sju dagar. Frukost, lunch och middag ingår samt transfer från och till flygplatsen, övriga kostnader bekostas av vinnaren själv. Värde ca 25.000 kronor. Resan avgår från Stockholm, Arlanda och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen startar den 28 mars 2019 och pågår fram till 25 april 2019. Vinnare kommer att utses av en jury fredag 26 april.

Du väljer om du vill tävla via mail, vår facebook-sida eller Instagram. Tävla på fler sidor för större chans att vinna.


FACEBOOK

1)   Följ oss på Facebook

2)  Gilla tävlingsinlägget

3)  Tagga en vän som du tror skulle vilja vara med och tävla

4)  Dela med dig av ditt bästa minne av ett kroatiskt vin, skicka ditt svar i både text och bild


INSTAGRAM

1)  Följ oss på Instagram

2)  Gilla tävlingsinlägget

3)  Tagga en vän som du tror skulle vilja vara med och tävla.

4) Dela med dig av ditt bästa minne av ett kroatiskt vin, publicera bilden i ditt flöde och tagga den med #thewineroomkroatien och @the.wine.room så att vi kan hitta ditt bidrag.
(Tänk på att du måste ha öppen profil den 26 april för att vi ska kunna hitta ditt bidrag)

Eller maila ditt bidrag till info@thewineroom.se

Lycka till!

För att tävla ska du vara bosatt i Sverige och vara över 25 år. Juryn består av The Wine Room och Kutjevos marknadsavdelning. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår till 25 april och vinnaren kontaktas personligen senast den 26 april 2019. Vinnaren måste svara inom 48 timmar, annars kommer annan vinnare väljas ut. Vinnarens namn samt motivering kommer att presenteras på thewineroom.se samt i The Wine Room sociala kanaler. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredjepart eller lagrar personuppgifterna efter att tävlingen är slut.

Din varukorg

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

Jag är under 25 år

Fråga oss