SEPTEMBERNYHETER
& NYA BÄTTRE PRISER I VÅRT SORTIMENT

Premiär för Domaine Bousquet White Brut, ungdomligt mousserande vin av kvalité gjord på chardonnay och pinot noir. Domaine Bousquet White Brut kommer från ett område på hög höjd, Tupangato, som anses vara Argentinas bästa vinregion, producenten arbetar uteslutet med ekologisk viner där hållbarhet är väldigt viktigt, vinet kommer i en klimatsmart lättviktsflaska.
LAT 42 Reserva – uppföljare till en av Sveriges mest köpta Rioja för 99kr. Från världskända La Rioja Alta, en av Spaniens bästa Riojaproducenter, lanseras LAT 42  Reserva , lagrad 2 år på ekfat och gjord på spaniens främsta druva Tempranillo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domaine Bousquet White Brut
Chardonnay & pinot noir

Kvalitetsbubbel framställd på de klassiska champagnedruvorna chardonnay och pinot noir.
Smaken är fruktig och ungdomlig med inslag av päron, gröna äpplen, kex, krusbär och lime.  Från en av argentinas mest prisade ekologiska vinproducenter.

Lättare glasflaska
Ekologiskt
Etiskt märkt

Art.nr 2526 – Alk.halt 12,5% – 119 kr

Beställ här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lat 42 Reserva
Tempranillo

Rioja från en av världens främsta vinproducenter; La Rioja Alta. 100% tempranillo, vinet har lagrats två år i amerikanska ekfat.
Smaken är utvecklad och kryddig som domineras av mogen frukt såsom jordgubbar och röda vinbär, här finns även inslag av choklad, kaffe, kex, vanilj och nötter. Serveras till rätter av lamm och nöt.

 

Art.nr 2043 – Alk.halt 14% – 99kr

PRISSÄNKTA FAVORITER

Nu hittar Du tre folkkära favoriter till nya bättre priser.

 

Castelmondo Prosecco Extra Dry

Nytt pris: 69 kr
(tidigare : 79 kr)

Prisbelönt prosecco till oslagbara 69 kr. Silvermedalj i The International Wine & Spirit Competition 2020. Läskande Prosecco – frisk, fruktig, fräsch smak med inslag av persika, honungsmelon, fläder och lime. Passar bäst som aperitif eller till lättare rätter av fisk och skaldjur.

Art.nr 73085 – Alk.halt 11% – 69 kr

Beställ här

Zonnebloem Sauvignon Blanc

Nytt pris: 79 kr
(tidigare : 85 kr)

Krispig sauvignon blanc från magiska Sydafrika. Ett friskt, aromatiskt vin med inslag av päron, nässlor, krusbär och lime. Prova till Västerbottenost-pizza med smörstekta kantareller och löja.

Art.nr 2020 – 13,5% – 79 kr

Beställ här

Allesverloren Tinta Barocca

Nytt pris: 109 kr
(tidigare : 129 kr)

Sydafrikas svar på Portugal! Ett fylligt och kryddigt vin med en fin fatkaraktär och inslag av björnbär, jordgubbar, mörk choklad och kaffe. Utmärkt till rätter av lamm – eller nötkött.

Art.nr 12002 – Alk.halt 14,5% – 109 kr

Beställ här

Din varukorg

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

Jag är under 25 år

Fråga oss