TÄVLING!

Vinn en uppblåsbar flotte – Mega Flamingo 3,7 x 3,7 meter. En flytande flamingo för upp till 6 personer, perfekt att glida runt på i vattnet under varma sommardagar.

Flytande flamingo med handtag
Det ryms upp till 6 personer samtidigt på flotten så bjud med hela ditt kompisgäng ombord. Denna gigantiska luftmadrass har dessutom 6 inbyggda dryckeshållare för alla törstiga passagerare. Den rosa flamingon är 3,7 meter bred och 3,7 meter lång och liknar en flytande ö. Flamingon har 8 handtag runtom så det går att ta sig upp på den igen efter ett svalkande dopp.

Självdränerade golv
Denna modell har näthål i botten för att självdränera. Det gör att det kommer in vatten på golvet, så det är bäst att lämna skorna på stranden. Dessutom underlättar det mycket när flotten ska tas upp ur vattnet efter dagens aktivitet.

Utsökt CAVA Rosé och semesterkänsla med flamingos! 

 

Skapa semesterkänsla med rosa flamingos! Marqués de Monistrol Rosé är en rosécava med en härligt somrig design av rosa blommor och flamingos. Marqués de Monistrol Rosé har en fruktig smak med inslag av jordgubbar, kex, hallon, nougat och blodapelsin. Serveras vid 8-10°C som aperitif, till somriga sallader, kyckling eller vegetariska rätter.

 

Art.nr 7415
Alk.halt 11,5%
Volym 750 ml
89 kr

    Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker. Du skall därför vara minst 25 år för att besöka den.

    Jag är under 25 år.